2022-09-22

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümünden Dekanımıza Nezaket Ziyareti

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Başkanı Sayın Prof. Dr. Yasemin ORAMAN ile Bölümün Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanları Sayın Prof. Dr. Mecit Ömer AZABAĞAOĞLU, Sayın Prof. Dr. Gökhan UNAKITAN, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Emine YILMAZ, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Sema KONYALI, Sayın Öğr. Gör. Dr. Fuat YILMAZ, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Harun HURMA, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Burçin BAŞARAN ve Sayın Arş. Gör. Dr. Derya İlkay ABDİKOĞLU, Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY'a yeni görevi dolayısıyla tebrik ve nezaket ziyaretinde bulunmuşlardır.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY, konuklara nazik ziyaretleri için teşekkür etmiştir.