2022-09-22

Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Yönetiminden Dekanımıza Nezaket Ziyareti

Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, Dekan Yardımcıları Sayın Prof. Dr. Tuğba KİPER ve Sayın Dr. Öğr. Üyesi Şeref KOCAMAN, Peyzaj Mimarlığı Bölümü Başkanı Sayın Prof. Dr. Rüya YILMAZ ile Fakülte Sekreteri Sayın Ayşe ÜRÜTÜK,  Fakültemiz Dekanı olarak göreve başlayan Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY Hocamıza makamında nezaket ziyaretinde bulunmuşlar ve yeni görevi için tebriklerini sunmuşlardır.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY, nazik ziyaretleri ve tebrikleri dolayısıyla konuklara teşekkür etmiştir.