2021-06-15

Üniversitemiz Entegre Yönetim Sistemi İç Denetleme Ziyareti

Üniversitemiz Entegre Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında birimlerimizin dış denetlemeye hazır hale getirilebilmesi ve standartların içselleştirilmesi için Rektörlük EYS Denetleme Ekibi tarafından  iç denetleme amacıyla Hukuk Fakültemize 15.06.2021 tarihinde ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemiz EYS İç Denetleme Ekibinden Strateji Geliştirme Daire Başkanı Sayın Arzu ALKANAT ve  Sayın Öğr. Gör. Dr. Reyhan ATA kalite güvencesi çalışmaları, yapılanlar ve yapılması gerekenler ile ilgili açıklamalar yapmışlardır.

Fakülte Sekreterimiz Sayın İmadettin UZUN ile Fakülte Kalite Elçimiz Sayın Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ, başarı ile tamamladıkları Entegre Yönetim Sistemleri (ISO 9001 Kalite, ISO 14001 Çevre, ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği) İç Denetçi Kursu Sertifikalarını Strateji Geliştirme Daire Başkanı Sayın Arzu ALKANAT ve  Sayın Öğr. Gör. Dr. Reyhan ATA'dan almışlardır.