2022-01-10

Yıllık Dersler Ara Sınavları-Seçimlik Dersler Dönem Sonu Sınavları Sınav Salonları Listesi

2021-2022 Eğitim - Öğretim Yılı Yıllık Dersler Ara Sınavları ile Seçimlik Derslerin Dönem Sonu Sınavlarının Sınav Salonları Listesi belirlenmiştir.

Öğrencilerimizin listede yer alan sınava girecek öğrencilerin numaraları kısmında belirtilen öğrenci numaralarına göre tabloda yer alan salonlarda sınava girmeleri gerekmektedir.

Sınav salonlarına erişmek için tıklayınız.

* Öğrencilerimizin sınava girebilmeleri için öğrenci kimliklerinin yanlarında bulunması ve sınav süresince masalarının üzerinde bırakılması zorunludur. Öğrenci kimliği yanında olmayanların öğrenci belgesi ile de sınava girebilmeleri mümkündür. Ancak bu durumda da sınav gözetmenlerine belgenin yanında fotoğraflarının da mutlaka yer aldığı bir kimlik (T.C. kimliği, ehliyet vb.) ibraz etmesi zorunludur. Aksi halde sınava kabul edilemez.