2023-07-08

Kamu Hukuku Bölümü Araştırma Görevlilerine Yönelik Personel Eğitim Toplantısı Yapıldı

Fakültemiz Kamu Hukuku Bölüm Başkanlığı tarafından Üniversitemizin Entegre Yönetim Sistemi Politikası doğrultusunda, 5 Temmuz 2023 tarihinde, Fakültemizin Kamu Hukuku Bölümü bünyesinde görev yapmakta olan araştırma görevlilerine yönelik olarak resmi yazışma kuralları, akademik nezaket, devlet memuru görgü ve protokol kuralları ve tabi olunan mevzuat konularında çevrimiçi/online olarak personel eğitimi gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda sunum yapan Kamu Hukuku Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Selman KARAKUL, “Resmî Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hakkında katılımcılara bilgi vermiş, ayrıca başta 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve diğer mevzuat hükümlerine aykırı olmamak kaydıyla üniversite ve fakültelerde uygulanagelen akademik nezaket ve görgü kurallarının kurumsal birliktelik ve dayanışmanın sağlanmasına önemli katkıda bulunduğunu vurgulamıştır.