2022-10-15

Kampüse Hoş Geldin Etkinliği Kapsamında Hukuk Fakültemiz Öğrenci Toplulukları Stant Açmışlardır

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla 11-12 Ekim 2022 tarihleri arasında “Kampüse Hoş Geldin” etkinliği düzenlendi. Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından organize edilen etkinlik kapsamında Hukuk Fakültemiz öğrencilerinin toplulukları olan TNKÜ Hukuk Topluluğu ve Hukuk Meclisi Topluluğu stant açmıştır. Öğrencilerimizin keyifli vakit geçirdiği “Kampüse Hoş Geldin” etkinliğine yoğun ilgi gösterilmiştir.

Öğrencilerimizin toplulukları Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI ve Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Recep ERBAY tarafından da ziyaret edilmiştir.