2023-10-02

Hukuk Fakültesi Oryantasyon Programı

Fakültemize 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında yeni kayıt yaptırmış olan öğrencilerimize yönelik olarak Fakültemizin tanıtımı, akademik danışmanlıklar, öğrencilerimiz ile ilgili mevzuatlar, eğitim-öğretimin işleyişi, ders müfredatı, eğitim modelleri, öğrenci toplulukları, Kütüphane, NKUZEM sistemi ve diğer bilgi işlem hizmetleri, öğrenci değişim programları, öğrenci memnuniyet anketlerine katılım, öğrenci temsilciliği sistemi tanıtımı ve iletişim yöntemleri, Fakülte internet sayfası, duyurular vb. konularda bilgi verilmesini içeren Fakültemiz Oryantasyon Programı     5 Ekim 2023 Perşembe günü saat 15:00'da Fakültemiz Amfi-1 salonunda gerçekleştirilecektir.

1. Sınıf öğrencilerimizin katılım sağlamada gerekli özeni göstermelerini önemle rica ederiz.