Hukuk Fakültesi
2023-09-26

Hukuk Fakültesi Akademik Danışmanlar Kurulu, 22.09.2023 Tarihinde Toplantı Gerçekleştirmiştir.



 

Hukuk Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılına ilişkin Fakülte Akademik Danışmanlar Kurulu toplantısı, 22 Eylül 2023 tarihinde çevrimiçi/online olarak gerçekleştirilmiştir.

Fakülte Akademik Danışmanlar Kurulu Toplantısına Fakültemiz Eğitim-Öğretimden sorumlu Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ, Fakülte Sekreteri İmadettin UZUN, Öğretim üyeleri ve araştırma görevlileri katılmıştır.

Toplantıda akademik danışmanlara Fakültemizde 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında yürütülecek olan danışmanlık sürecine ilişkin bilgiler, Fakültemiz Öğrenci İşleri Sorumlusu Memur Okan ÖZÇINAR tarafından yapılan sunumla aktarılmıştır.

Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ tarafından da akademik danışmanlık faaliyetinin TNKÜ Akademik Danışmanlık Yönergesi hükümleri gereğinceyapılması gerekliliğine ve bu bağlamda akademik danışmanlık hizmetinin amacının TNKÜ Hukuk Fakültesi öğrencilerinin eğitim-öğretim kapsamında  bilimsel olarak ve mesleki açıdan bilinçlendirilerek Üniversitemiz ve Hukuk Fakültemizin olanakları hakkında bilgilendirilmeleri, başarı durumlarının takip edilerek başarısızlık durumunda yönlendirilmeleri ve ders seçimlerinde yardımcı olunması olduğuna vurgu yapılmıştır.

Toplantı, akademik danışmanlık faaliyeti kapsamında karşılaşılbilecek problemlerin ele alınması ile devam etmiş ve akademik danışmanların danışmanlık sürecine ilişkin görüş ve önerilerini belirtmeleriyle sona ermiştir.