2022-08-26

Hukuk Fakültesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Merkezi Yerleştirme Puanı İle Yatay Geçiş Başvuruları Değerlendirme Sonuçları belirlenmiştir.

Sonuçlara erişmek için tıklayınız.

* Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

* Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince başvuranların isimleri ve soyadları yıldızlanmıştır.

* Başvurusu kabul edilen öğrencilerimizin  31 Ağustos - 2 Eylül 2022 tarihleri arasında 2 adet fotoğraf, kimlik kartı veya nüfus cüzdan fotokopisi ile yatay geçiş yapmalarına engel bir durum olmadığını gösteren kendi okullarından alınmış belgeyi yanlarında bulundurarak Fakültemiz 3. Katında yer alan Hukuk Fakültesi Öğrenci İşlerine Bürosuna şahsen gelerek kesin kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.