Hukuk Fakültesi
2023-08-22

Fakültemizde göreve başlayan araştırma görevlilerine oryantasyon eğitimi verilmiştir.



 

Fakültemiz Özel Hukuk Bölümü Medeni Hukuk Anabilim Dalında göreve başlayan Arş. Gör. Burak TÜRK ve Arş. Gör. Seda KÖKGÖR'e oryantasyon (uyum) eğitimi verilmiştir.

Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Özel Hukuk Bölüm Başkan V. Doç. Dr. Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ tarafından kurumun genel tanıtımı, görev tanımları, çalışacakları Fakülte ve Bölümün tanıtımı, kurum politikaları ve kuralları hakkında göreve yeni başlayan araştırma görevlilerine bilgi verilmiştir.

Fakültemiz Kalite Elçisi Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ ise EBYS, ESAS, Euniversite, Fakülte web sayfası ve diğer resmi sayfalar gibi temel konulara ilişkin bilgi vermiş ve Fakültemizin kalite süreçlerine ilişkin durumu hakkında açıklamalar yapmıştır.

Arş. Gör. Burak TÜRK ve Arş. Gör. Seda KÖKGÖR'e yönelik yapılan oryantasyon (uyum) eğitimi, soru-cevap aşaması ile son bulmuştur.

Arş. Gör. Burak TÜRK ve Arş. Gör. Seda KÖKGÖR, oryantasyon (uyum) eğitiminin faydalı olduğunu ifade etmişlerdir.

Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Özel Hukuk Bölüm Başkan V. Doç. Dr. Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ, göreve başlayan araştırma görevlilerini tebrik ederek görevlerinde başarılar dilemiştir.