Hukuk Fakültesi
2023-10-06

Fakültemizde 1. Sınıf Öğrencilerimiz İçin Oryantasyon Programı Düzenlenmiştir.



 

Fakültemize 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında yeni kayıt yaptırmış olan öğrencilerimize yönelik olarak Fakültemizin tanıtımı, akademik danışmanlıklar, öğrencilerimiz ile ilgili mevzuatlar, eğitim-öğretimin işleyişi, ders müfredatı, eğitim modelleri, öğrenci toplulukları, Kütüphane, NKUZEM sistemi ve diğer bilgi işlem hizmetleri, öğrenci değişim programları, öğrenci memnuniyet anketlerine katılım, öğrenci temsilciliği sistemi tanıtımı ve iletişim yöntemleri, Fakülte internet sayfası, duyurular vb. konularda bilgi verilmesini içeren Fakültemiz Oryantasyon Programı 5 Ekim 2023 Perşembe günü saat 15:00'da Fakültemiz Amfi-1 salonunda gerçekleştirilmiştir.

1. Sınıf öğrencilerimizin yoğun ilgi ve katılım gösterdiği oryantasyon programı Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY hocamızın açılış konuşması ile başlamıştır. Dekanımız Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY, Fakültemizi kazanan öğrencilerimizi tebrik etmiş ve başarılı bir akademik yıl temennisinde bulunmuştur.

Oryantasyon programı, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ hocamızın konuşması ile devam etmiştir. Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ hocamız Fakültemizi kazanan öğürencilerimizi kutlamış ve idare olarak her zaman  yanlarında olduklarını vurgulamıştır. Fakültemizin kısa süre içerisinde elde ettiği başarılı ve kaliteli çalışmalar hakkında da bilgi vermiştir.

Öğrencilerimize Üniversitemizi ve Fakültemizi tanıtıcı ayrıntılı sunum ve bilgilendirme ise Fakültemiz Özel Hukuk Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ tarafından gerçekleştirilmiştir.
 
Oryantasyon programımız, soru-cevap kısmının ardından yeni eğitim-öğretim yılının başarılı ve güzel geçmesi dilekleri ile son bulmuştur.