2023-07-27

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ hocamız Doçent olmuştur.

Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Özel Hukuk Bölümü Medeni Hukuk Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ hocamız, doçentlik sürecini başarıyla tamamlamak suretiyle Doçent unvanı almıştır.

Dekanlık makamında Doç. Dr. Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ hocamız için kutlama töreni yapılmıştır.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY, Doç. Dr. Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ hocamızın doçentliğini kutlayarak kendisine ve Fakültemize hayırlı uğurlu olmasını dilemiştir.

Kutlama töreninde Fakülte Sekreteri İmadettin UZUN ve Özel Hukuk Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ de hazır bulunmuştur.

Hukuk Fakültesi Dekanlığı olarak Doç. Dr. Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ hocamızı doçentliği dolayısıyla kutlar, başarılarının devamını dileriz.