2023-06-12

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ, Araştırma Görevlileri Oğuz ERSÖZ ve Ali Haydar GÖKSEL, Üniversitemiz Hizmet İçi Eğitimleri Kapsamında eğitim vermişlerdir.

Entegre Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında, Üniversitemiz personelinin görevleri ile ilgili gerekli bilgi, beceri ve tutumları kazanmalarını sağlamak ve sunduğu hizmetlerde verimliliği artırmak amacıyla Personel Daire Başkanlığı tarafından icra edilen hizmet içi eğitimler kapsamında Mayıs ayı boyunca çeşitli eğitimler verilmiştir.

Üniversitemiz Rektörlük konferans salonunda gerçekleştirilen eğitimlere Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ, Özel Hukuk Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ ve Kamu Hukuku Bölümü İdare Hukuku ABD Öğretim Elemanı Arş. Gör. Ali Haydar GÖKSEL eğitmen olarak katılmışlardır.

29.05.2023 tarihinde öğleden önceki oturumda Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ ve Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ, "657 sayılı Devlet Memurları Kanunu" konulu eğitimi vermişlerdir.

29.05.2023 tarihindeki öğleden sonraki oturumda ise Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ ve Arş. Gör. Ali Haydar GÖKSEL, "Disiplin İşlemleri (2547 sayılı Kanun’un 53. maddesinin a,b,c fıkraları; 657 sayılı DMK’nın 125. maddesi)" konulu eğitimi vermişlerdir.

Söz konusu eğitimler Ekim ayında yeniden düzenlenecektir.