2022-12-03

Fakültemiz Dekan V., Hukuk Meclisi Öğrenci Topluluğunun TNKÜ Hukuk - Klü Hukuk Münazara Yarışması Büyük Final Etkinliğine Katıldı.

Fakültemiz Dekan V. Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY, Trakya Üniversiteler Birliği destekleriyle Hukuk Meclisi Öğrenci Topluluğu tarafından organize edilen TNKÜ Hukuk Fakültesi - Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Münazara Yarışması Büyük Final Etkinliğine Katıldı.

Hukuk Fakültesi Amfi-2 salonunda gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mümin ŞAHİN hocamız gerçekleştirmiştir.

Münazaranın jürisinde Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY, Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Hukuk Bilimleri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Selda ÇAĞLAR ve KLÜ Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Burçin AYDOĞDU yer almıştır.

Münazara yarışması etkinliği kazanan takımın belirlenmesi ve jüri üyesi öğretim üyelerine teşekkür belgesinin takdim edilmesiyle sona ermiştir.