2023-09-02

Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirilmiştir.

Hukuk Fakültesi 2023 Yılı Akademik Kurul Toplantısı, 1 Eylül 2023 tarihinde Hukuk Fakültesi Toplantı Salonunda Gerçekleştirilmiştir.

Fakültemiz 2023 Yılı Akademik Kurul Toplantısına Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ, Kamu Hukuku Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selman KARAKUL ile Fakültemiz öğretim üyeleri katılmışlardır.

Toplantıda Hukuk Fakültesi'nin 2022 yılında gerçekleştirdiği faaliyetler ile gerçekleşen başarılı çalışmalar ve entegre yönetim sistemi kapsamında sürdürülen iyi uygulamalar ile geliştirilebilecek hususlara ilişkin tedbir ve önlemler ele alınmıştır.

Fakültenin eğitim-öğretim durumu ve Fakülte Dergisinin de görüşüldüğü toplantıda akademik ve idari personel ile öğrenci memnuniyet anketleri sonuçları da değerlendirilmiştir. Toplantıda 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı başlangıcına ilişkin yapılmakta olan hazırlıklar da ele alınmıştır.

Toplantı Fakültemiz Yönetimi ile öğretim üyeleri arasında karşılıklı görüş alışverişi ile devam etmiştir.

Toplantı toplu fotoğraf çekimiyle sona ermiştir.