2023-08-29

Fakültemiz 2023 Yılı Engelsiz Üniversite Ödülleri Kapsamında Kazanmış Olduğu Bayrak ve Sertifikasını Teslim Almıştır.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı 2023 Yılı Engelsiz Üniversite Ödülleri kapsamında ödül almış Üniversitemiz birimleri arasında bulunan Hukuk Fakültemize ödül konusu bayrak ve sertifikası teslim edilmiştir.

Engellilerle İlgili olarak Mekanda Erişim Turuncu Bayrak ve Sertifikasını Fakültemiz adına teslim alan Dekan V. Doç. Dr. Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ, Hukuk Fakültesi olarak engelli bireylere yönelik olarak eğitim olanaklarına erişimi kolaylaştırma noktasında atılan adımlara yönelik çabalarının sonucunda ödüle hak kazandıkları için gurur duyduklarını ifade etmiş ve her geçen gün ilerleme ve gelişmesini sürdüren Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin nice başarılı işlere imza atacağına kuşku duymadığını belirtmiştir.