2023-12-04

Dekanımız, TNKÜ Deniz Hukuku ve Tahkim Öğrenci Topluluğunun Tahkimde Kariyer Etkinliğine Katıldı.

Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY, Fakültemiz öğrencilerinin yer aldığı Üniversitemiz öğrenci topluluklarından TNKÜ Deniz Hukuku ve Tahkim Öğrenci Topluluğunun Tahkimde Kariyer Etkinliğine Katıldı.

4 Aralık 2023 tarihinde Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğin moderatörlüğünü Fakültemiz Milletlerarası Özel Hukuk ABD Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fatih SERBEST yapmıştır.

Etkinliğe İbn Haldun Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Usul ve İcra İflas Hukuku ABD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali YEŞİIRMAK ve Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Milletlerarası Özel Hukuk ABD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa ERKAN hocalarımız katılmıştır. Etkinlikte hocalarımız tarafından tahkim yargılaması ve tahkimde kariyer konuları ele alınmıştır.

Konuşmaların ardından soru-cevap kısmı ile devam eden etkinlik, katılımcı hocalarımıza teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle son bulmuştur.