2022-01-24

25.01.2022 tarihinde yapılacak olan Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Kadroları Giriş Sınavının Ertelemesi

Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik uyarınca Üniversitemiz Hukuk Fakültesi'nde istihdam edilmek üzere 27.12.2021 tarihli ve 31702 sayılı Resmi Gazetede ilan edilen Araştırma Görevlisi kadrolarına başvuran adaylardan Giriş Sınavına katılmaya hak kazananların 25.01.2022 tarihinde yapılacak olan Giriş Sınavları ülkemiz genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle 03.02.2022 tarihine ertelenmiştir.

Sadece sınav tarihi değişmiş olup, daha önce ilgili Anabilim Dallarına göre belirlenen sınav saatlerinde ve sınav giriş yerinde bir değişiklik bulunmamaktadır.

Bu duyuru tebligat niteliğinde olup; adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.