2022-10-05

1. Sınıf Öğrencilerimiz İçin Oryantasyon Programı Düzenlendi

2022 YKS ile Fakültemize yerleşen öğrencilerimizin, akademik ve sosyal hayata daha kolay uyum sağlamalarını, eğitim-öğretim, sağlık, kültür, sosyal aktiviteler, bilgi işlem, kütüphane, öğrenci hareketliliği, akademik birimlerimiz, Üniversitemiz ve Hukuk Fakültemiz ile kampüste yaşam ve etkinlikler konusunda tanıtıcı bilgiler edinmelerini sağlamak amacıyla Fakültemiz Dekanlığı tarafından 04.10.2022 tarihinde saat 11:30'da Amfi-1 Salonunda oryantasyon programı düzenlenmiştir.

Oryantasyon programında Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY, açılış konuşması gerçekleştirmiştir. Sayın Dekanımız, Fakültemizi kazanan öğrencileri tebrik etmiş ve Fakültemiz konusunda bilgi vererek başarılı bir eğitim hayatı dilemiştir.

Öğrencilerimize Üniversitemizi ve Fakültemizi tanıtıcı ayrıntılı sunum ve bilgilendirme ise Fakültemiz Özel Hukuk Bölümü Öğretim Elemanı Sayın Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ tarafından gerçekleştirilmiştir.

Oryantasyon programımız yeni eğitim-öğretim yılının başarılı ve güzel geçmesi dilekleri ile son bulmuştur.