Hukuk Fakültesi
2023-08-01

Özel Hukuk Bölüm Başkanlığı Tarafından Bölümde Görev Yapan Araştırma Görevlilerine Yönelik Personel Eğitim Toplantısı Yapıldı



 

Fakültemiz Özel Hukuk Bölüm Başkanlığı tarafından Üniversitemizin Entegre Yönetim Sistemi Politikası doğrultusunda, 31 Temmuz 2023 tarihinde, Özel Hukuk Bölüm Başkanlığı bünyesindeki Anabilim Dallarında görev yapmakta olan araştırma görevlilerine yönelik olarak resmi yazışma kuralları, akademik nezaket, devlet memuru görgü ve protokol kuralları ve tabi olunan mevzuat vb. konularında personel eğitimi gerçekleştirilmiştir.
 
Fakültemiz Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Nusret BEDÜK, araştırma görevlilerine yönelik akademik nezaket, devlet memurluğu ve protokol kuralları ile ilgili mevzuat konularında eğitim verilmiştir.
 
Toplantıda ayrıca araştırma görevlilerinin sürdürmekte oldukları lisansüstü eğitimlerinin aşamaları üzerinde de durulmuştur. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Nusret BEDÜK tarafından araştırma görevlilerinin sürdürdükleri lisansüstü eğitimlerine ilişkin dikkat edilmesi gerekli hususlar hakkında da aydınlatıcı bilgiler verilmiştir.
 
Özel Hukuk Bölüm Başkanlığı tarafından düzenlenen ve oldukça verimli geçen eğitim toplantısı, araştırma görevlilerinden gelen soruların Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Nusret BEDÜK tarafından yanıtlanmasıyla sona ermiştir.