2023-12-27

Fakültemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Selman KARAKUL, Doç. Dr. S. Gökçe CANARSLAN KARAKUL ve Dr. Öğr. Üyesi Çağatay ÇINAR, Üniversitemiz 2023 Yılı Cübbe Giyme Törenine Katılmışlardır.

Fakültemiz Kamu Hukuku Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selman KARAKUL, Özel Hukuk Bölümü Medeni Hukuk ABD Öğretim Üyesi Doç. Dr. S. Gökçe CANARSLAN KARAKUL ve Kamu Hukuku Bölümü Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku ABD Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Çağatay ÇINAR, Üniversitemize Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi unvanlarıyla atanan akademisyenler için düzenlenen 2023 Yılı Cübbe Giyme Törenine Katılmışlardır.

Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Prof. Dr. Murat TAŞAN, Üniversitemiz Senato Üyeleri ile akademik ve idari personel katılmıştır.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, öncelikle geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz 12 Kahraman Şehidimize Cenab-ı Hak’tan Rahmet, ailelerine sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar ve Aziz Milletimize başsağlığı dilemiştir.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ile birlikte Rektör Yardımcıları Prof. Dr.  Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN ve Prof. Dr. Murat TAŞAN tarafından cübbelerin giydirilmesi ve belge takdimi ile devam eden tören, gruplar halinde gerçekleşen toplu fotoğraf çekimlerinin ardından sona ermiştir.