2023-04-11

Tekirdağ Barosu Başkanı Av. Egemen GÜRCÜN''den Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. E. Recep ERBAY''a Nezaket Ziyareti

Tekirdağ Barosu Başkanı Av. Egemen GÜRCÜN, Fakütemiz Dekan V. Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Hukuk Fakültesi Dekanlık makam odasında gerçekleşen görüşmede, Tekirdağ Barosu ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hukuk Fakültesi arasında kurulan pozitif diyalogun geliştiştirilmesinin önemine vurgu yapılarak iki kurum arasındaki işbirliğinin arttırılması konusunda fikir birliğine varılmıştır. Ayrıca görüşmede, Baro ile Fakülte tarafından birlikte gerçekleştirilebilecek somut projeler üzerinde de durulmuştur.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY, nazik ziyaretleri dolayısıyla Tekirdağ Barosu Başkanı Av. Egemen GÜRCÜN'e teşekkür etmiştir.