2022-09-22

Malkara MYO Öğr. Gör. Metin DAĞ''dan Dekanımıza Nezaket Ziyareti ve Malkara MYO Müdürlüğü Devir Teslimi

Malkara Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Makine Programı Öğr. Gör. Metin DAĞ, Fakültemiz Dekanı olarak göreve başlayan Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY Hocamızı 20.09.2022 tarihinde makamında ziyaret ederek yeni görevi için tebrik etmiştir.

Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY, Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini de Müdürlüğü sırasında Müdür Yrd. olarak kendisiyle birlikte çalışan Sayın Öğr. Gör. Metin DAĞ'a devretmiştir. Karşılıklı hayırlı ve uğurlu olması temennileriyle ziyaret ve devir teslim sona ermiştir.

Hukuk Fakültesi Dekanlığı olarak Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini Dekanımız Sayın Prof. Dr. ERBAY'dan devralan Sayın Öğr. Gör. Metin DAĞ’a yeni görevlerinde başarılar ve koalylıklar dileriz.