2024-08-22

Hukuk Fakültesi 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Kurumlararası Yurt İçi ve Yurt Dışı Yatay Geçiş Başvuru Değerlendirme Güncellenmiş Sonuçları

Hukuk Fakültesi 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Kurumlararası Yurt İçi ve Yurt Dışı Yatay Geçiş Başvuru Değerlendirme Sonuçları Fakültemizin ilgili komisyon ve kurul kararları uyarınca güncellenmiştir.

Güncellenmiş sonuçlara erişmek için tıklayınız.

* Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince başvuranların isimleri ve soyadları yıldızlanmıştır.

* Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

* Başvuruları kabul edilen Asil adayların 26-29 Ağustos 2024, yedek adayların ise 02-06 Eylül 2024 tarihleri arasında  Fakültemiz Öğrenci İşlerine Bürosuna şahsen 2 adet fotoğraf ve başvuru evraklarının asılları ile gelerek kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.