2023-05-05

Fakültemiz Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Sera REYHANİ YÜKSEL ve Dr. Öğr. Üyesi Gülçin ÇAM''dan Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN hocamıza Nezaket Ziyareti

Fakültemiz Özel Hukuk Bölümü Medeni Hukuk Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Sera REYHANİ YÜKSEL ve Ticaret Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gülçin ÇAM, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN hocamıza nezaket ziyaretinde bulunmuşlardır.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Doç. Dr. Sera REYHANİ YÜKSEL ve Dr. Öğr. Üyesi Gülçin ÇAM, Prof. Dr. Mümin ŞAHİN hocamıza Rektörlük görevine yeniden atanması dolayısıyla tebrik ve başarı temennilerini arz etmişlerdir.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN hocamız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri için Doç. Dr. Sera REYHANİ YÜKSEL ve Dr. Öğr. Üyesi Gülçin ÇAM'a teşekkür etmişlerdir.