2023-03-01

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ ve Özel Hukuk Bölümü Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ''den Rektörümüze Nezaket Ziyareti

Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ ve Özel Hukuk Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulunmuşlardır.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ ve Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ, Hukuk Fakültesi'nin kuruluşunu sağlayan ve Üniversitemize daha birçok hizmetler ve katkılar gerçekleştiren Prof. Dr. Mümin ŞAHİN hocamızı Rektörlük görevine yeniden atanması dolayısıyla tebrik etmiş ve başarılar dilemişlerdir.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri için Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ ve Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ'e teşekkür etmişlerdir.