Hukuk Fakültesi
2022-11-08

Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. E. Recep ERBAY, TNKÜ Hukuk Topluluğu''''nun Hakimlik-Savcılık Mesleği Tanıtım Söyleşisine Katılmıştır.



 

Fakültemiz Dekan V. Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY hocamız, Üniversitemiz öğrenci topluluklarından Fakültemiz öğrencilerinin yer aldığı TNKÜ Hukuk Topluluğu'nun Söyleşi serisinin kapsamında Hakimlik ve Savcılık mesleklerine ilişkin öğrencilerimize bilgi vermek ve onların sorularını cevaplamak amacıyla 08.11.2022 tarihinde Üniversitemiz Fen-Edebiyat Konferans Salonunda düzenlediği etkinliğe katılmıştır.

Söyleşi için Üniversitemize teşrif eden Tekirdağ Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanı Sayın Hakim Bahattin ARIKAN, Tekirdağ 1. Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi Sayın Hakim Kasımcan SARIKAYA ve Tekirdağ Cumhuriyet Savcısı Sayın Alper ARITAN, mesleklerine ilişkin bilgiler vermiş ve öğrencilerimizin sorularını cevaplamıştır. 
 
Yoğun bir ilgi ve katılımın gerçekleştiği söyleşiye Topluluk Koordinatörü Arş. Gör. Oğuz Ersöz, Fakültemiz Kamu Hukuku Bölümü Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku ABD Başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ezgi CANKURT, Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku ABD Öğretim Elemanları Sayın Arş. Gör. H. Selen KAYHAN, Sayın Arş. Gör. F. Ece KEKİL ve Sayın Arş. Gör. Utku ŞAHİN ile fakültemiz öğrencileri katılmıştır.
 
Söyleşi etkinliği, Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ'ün Sayın Hakim Bahattin ARIKAN, Sayın Hakim Kasımcan SARIKAYA ve Sayın Cumhuriyet Savcısı  Alper ARITAN'a teşekkür belgelerini arz etmesiyle sona ermiştir.