2022-10-26

Dış Paydaş Ziyareti: Fakültemiz Dekanından Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal BİNGÜL''e Nezaket Ziyareti

Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY, Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ünal BİNGÜL'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Dekanımıza Fakülte Sekreteri Sayın İmadettin UZUN ve Özel Hukuk Bölümü Öğretim Elemanı Sayın Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ eşlik etmiştir.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ünal BİNGÜL, konuklara teşekkür etmiş ve Fakültemiz Dekanı olarak görevine başlayan Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY hocamıza da başarılar dilemiş ve tebrik etmiştir.