2022-10-17

Dış Paydaş Ziyareti: Dekanımızdan Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Soner GÜL''e Nezaket Ziyareti

Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavıcısı Sayın Soner GÜL'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Tekirdağ Adliyesi'nde Tekirdağ Cumhuriyet Başsavıcısı Sayın Soner GÜL'ün makam odasında gerçekleşen ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette Hukuk Fakültesi Fakülte Sekreteri Sayın İmadettin UZUN, Özel Hukuk Bölümü Milletlerarası Özel Hukuk Anabilim Dalı Başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Fatih SERBEST ile Özel Hukuk Bölümü Öğretim Elemanı Sayın Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ de yer almıştır.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Soner GÜL, konuklara teşekkür etmiş ve Fakültemiz Dekanı olarak görevine başlayan Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY hocamıza da başarılar dilemiş ve tebrik etmiştir.