2022-11-01

Hukuk Öğrenci Toplulukları İle Güz Yarıyılı Dış Paydaş Görüşmesi Gerçekleştirildi.

Hukuk Öğrenci Toplulukları İle 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Dış Paydaş Görüşmesi Gerçekleştirildi.

Toplantıya Fakültemiz öğrencilerinin yer aldığı TNKÜ Hukuk Topluluğu, Hukuk Meclisi Topluluğu ile TNKÜ Deniz Hukuku ve Tahkim Topluluğu katılmıştır.

TNKÜ Hukuk Topluluğu Koordinatörü ve Fakülte Kalite Elçisi Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ ile TNKÜ Deniz Hukuku ve Tahkim Topluluğu Koordinatörü Fakültemiz Özel Hukuk Bölümü Ticaret Hukuku ABD Arş. Gör. Gökay AĞIRBAŞ ve Hukuk Meclisi Topluluğu Koordinatörü Özel Hukuk Bölümü Deniz Hukuku ABD Arş. Gör. M. Baybars ALTUNDAŞ'ın yer aldığı toplantıda öğrenci topluluklarının gerçekleşen etkinlikleri ile planlanan faaliyet ve çalışmaları üzerine fikir alışverişinde bulunularak görüş ve öneriler paylaşıldı. Toplantıların rutin halde devam etmesinde fayda görülerek bir sonraki toplantı tarihine de karar verilmiştir.