2023-12-26

Fakültemiz Özel Hukuk Bölümü Arş. Gör. Dr. Oğuz ERSÖZ, Fakültemizi 2023 Yılı Akademik Teşvik Ödeneği Ödül Töreninde Hukuk Temel Alanında En Yüksek Akademik Teşvik Puanlı Öğretim Elemanı OlarakTemsil Etmiştir.

Fakültemiz Özel Hukuk Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dr. Oğuz ERSÖZ,Üniversitemiz 2023 yılı Hukuk Temel Alanında Akademik teşvik ödeneğinde en yüksek puanlı öğretim elemanı olarak 2023 yılı Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarına göre Temel Alan bazında en yüksek puanı alan öğretim elemanları için 26.12.2023 tarihinde Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen ödül töreninde teşekkür belgesi almıştır.

Fakültemizi, 2023 yılı temel alan bazında en yüksek puan alan öğretim üyesi/elemanları için düzenlenen Akademik Teşvik Ödeneği Ödül Töreninde temsil eden Arş. Gör. Dr. Oğuz ERSÖZ'ü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.