2022-11-04

Arş. Gör. Eda SERTKAYA ZORLU''dan Fakültemiz Dekanına Nezaket Ziyareti

Fakültemiz Kamu Hukuku Bölümü Anayasa Hukuku Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Sayın Eda SERTKAYA ZORLU, Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY hocamıza nezaket ziyaretinde bulunmuştur.

Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Arş. Gör. Eda SERTKAYA ZORLU, yeni yayınlanan "Kadın-Erkek Eşitliği ve Ataerkil Zihniyet Açılarından Evlenen Kadına Tanınan Kıdem Tazminatı Korumasının Değerlendirilmesi" isimli kitabını Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY hocamıza takdim etmiştir.

Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Arş. Gör. Eda SERTKAYA ZORLU'ya teşekkür etmiştir ve başarılı çalışmalarının devamını temenni etmiştir.