2022-09-26

Tekirdağ Dr. İ. Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Personelinden Fakültemiz Dekanına Nezaket Ziyareti

Tekirdağ Dr. İ. Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Personellerinden Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Sayın Orhan TİRYAKİOĞLU, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Sayın Özlem CAN YEĞEN, Sağlık Bakım Hizmetleri Yardımcısı Sayın Semiha YILMAZ, Destek Hizmetleri Birimi Çalışanı Sayın Hacer KAYA, Sağlık Tesisi Şöförü Sayın Yaşar TUNA ve Kamu Özel İşbirliği Birimi Çalışanı Sayın Özlem ORAN, Fakültemiz Dekanı olarak göreve başlayan Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY Hocamıza makamında nezaket ziyaretinde bulunmuşlar ve yeni görevi için tebriklerini sunmuşlardır.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY, nazik ziyaretleri ve tebrikleri dolayısıyla konuklara teşekkür etmiştir.