2022-11-02

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ‘Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları’ Listesinde Üst Üste Üçüncü Kez Yer Alma Başarısını Göstermiştir.

Kıymetli Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Stanford Üniversitesi'nin"Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları" listesinde 2022 yılında da yer almıştır.

Kıymetli hocamız, Dünya çapında yüksek prestije sahip nitelikli yayın sayısı, yayınların yer aldığı derginin etkisi, patent sayısı, atıf sayısı, h-index, hm-index, atıf alan yayın sayısı ve atıf yapılan yayınların yer aldığı dergilerin etkisi kullanılarak hazırlanan 2022 Elsevier BV metrikleri listelerinde üst üste üçüncü kez yer alma başarısı göstermiştir.

Saygıdeğer Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN hocamızı, Üniversitemize büyük gurur  ve mutluluk yaşatan önemli başarısından dolayı en içten dileklerimizle tebrik ederiz.

HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI