2024-01-14

Ortak Zorunlu Dersler (Türk Dili I, Yabancı Dil I ile Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I) Yarıyıl Sonu Sınav Salonları Öğrenci Listeleri

Ortak Zorunlu Dersler (Türk Dili I, Yabancı Dil I ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I) Yarıyıl Sonu Sınavlarına İlişkin Sınav Salonları Öğrenci Listeleri aşağıda yer almaktadır.

Diğer derslerin sınav salonları öğrenci listesi ise dersin öğretim üyesi tarafından belirlenecek ve duyurulacaktır.

Türk Dili I yarıyıl sonu (final) sınavına Amfi 1 salonunda katılacak öğrenci listesi için tıklayınız.

Türk Dili I yarıyıl sonu (final) sınavına Amfi 2 salonunda katılacak öğrenci listesi için tıklayınız.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I yarıyıl sonu (final) sınavına Amfi 1 salonunda katılacak öğrenci listesi için tıklayınız.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I yarıyıl sonu (final) sınavına Amfi 2 salonunda katılacak öğrenci listesi için tıklayınız.

Yabancı Dil I yarıyıl sonu (final) sınavına Amfi 1 salonunda katılacak öğrenci listesi için tıklayınız.

Yabancı Dil I yarıyıl sonu (final) sınavına Amfi 2 salonunda katılacak öğrenci listesi için tıklayınız.