2023-05-13

Kadının İnsan Hakları ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitimi

Hukuk Fakültemizin katkılarıyla TNKÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Kadına Yönelik  Şiddetle  Mücadele  İl  Eylem  Planı  (2021-2025)  doğrultusunda hazırlanan Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2023 Yılı Faaliyet Planı kapsamında Fakülemiz öğrencilerine yönelik Kadının İnsan Hakları ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitimi düzenlenecektir.

Merkez Müdür Yardımcısı ve Fakültemiz Özel Hukuk Bölümü Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ’ün moderatörlüğünü üstlendiği eğitimin konuşmacısı Fakültemiz Kamu Hukuku Bölümü Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Çağatay ÇINAR olup, eğitim 18 Mayıs 2023 tarihinde saat 15:30'da online/çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Eğitime İlişkin Katılım Bilgileri aşağıda yer almakta olup, eğitim gün ve saatinde eğitime katılabilmek için tıklayınız.

Toplantı Kimliği: 886 5873 6820
Parola: 098153