2023-08-28

Hukuk Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Merkezi Yerleştirme Puanı İle Yatay Geçiş Başvuruları Değerlendirme Sonuçları belirlenmiştir.

Sonuçlara erişmek için tıklayınız.

* Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

* Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince başvuranların isimleri ve soyadları yıldızlanmıştır.

Başvurusu kabul edilen öğrencilerimizin  29 Ağustos - 1 Eylül 2023 tarihleri arasında 2 adet fotoğraf, kimlik kartı veya nüfus cüzdan fotokopisi ve başvuru evraklarının asılları ile birlikte Fakültemiz 3. Katında yer alan Hukuk Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosuna şahsen başvurarak kesin kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.