Hukuk Fakültesi
2022-08-21

Fakültemizde YÖKAK Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirilmiştir.



 

  2022 yılı Akreditasyon Programı kapsamında ve önceden açıklanan ziyaret takvimi doğrultusunda Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Bülent EKER, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Sayın Arzu ALKANAT ve TNKÜ Kalite Komisyonu üyelerinin katılımıyla 16.08.2022 tarihinde Hukuk Fakültesi'nde YÖKAK Akreditasyon Bilgilendirme toplantısı gerçekleşmiştir.

  Hukuk Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda Üniversitemizde YÖKAK Akreditasyon çalışmaları ve TNKÜ 2021 Kurum İç Değerlendirme Raporu doğrultusunda birimlerimizin değerlendirmeye hazırlanması ve kalite süreçlerinin içselleştirilmesi konuları görüşülmüş olup, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Bülent EKER Hocamız ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Sayın Arzu ALKANAT konuşmalarını ve bilgilendirme sunumlarını gerçekleştirmişlerdir.

  Hukuk Fakültemizi temsilen toplantıya Fakülte Kalite Elçimiz Sayın Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ ile Fakülte Sekreter V. Sayın İmadettin UZUN katılmıştır.

  Toplantı sonrasında Fakülte Kalite Elçimiz Sayın Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ ile Fakülte Sekreter V. Sayın İmadettin UZUN, Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Bülent EKER Hocamıza, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Sayın Arzu ALKANAT'a ve TNKÜ Kalite Komisyonu üyelerine ziyaretleri ve bilgilendirmeleri için Fakültemiz adına teşekkür etmişlerdir.