Hukuk Fakültesi
2024-06-08

Hukuk Fakültemizin 2023-2024 Akademik Yılında Dereceye Giren Öğrencileri, Üniversitemiz Genel Mezuniyet Törenine Katılım Sağlamışlardır.



 

Hukuk Fakültemizin 2023-2024 Akademik Yılında dereceye giren öğrencileri, Fakülte Birincisi Dicle Helin KARAGÖL, Fakülte İkincisi Melih CAN ve Fakülte Üçüncüsü Eray KARABIYIK, Üniversitemizin önlisans ve lisans düzeyinde ilk 3’e girerek dereceyle mezun olan öğrencilere yönelik olarak 07.06.2024 tarihinde Rektörlük Konferans Salonunda düzenlediği 2023-2024 Akademik Yılı Önlisans ve Lisans Genel Mezuniyet Töreninde Fakültemizi temsil etmişlerdir.

2023-2024 Akademik Yılı Önlisans ve Lisans Genel Mezuniyet Törenine Tekirdağ Valisi Recep SOYTÜRK, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN ve Prof. Dr. Murat TAŞAN, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdür Vekili İlhan KOÇER, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet HACIOĞLU, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz KALKAN, Üniversitemiz Fakülte Dekanları, Meslek Yüksekokulu Müdürleri, Enstitü Müdürleri, Senato Üyeleri, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti ve STK Temsilcileri, basın mensupları, mezun olan öğrencilerin aileleri ile öğrenciler katıldı.
 
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda, Tekirdağ NKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı icra heyeti tarafından müzik dinletisi sunuldu.
 

Dereceye giren öğrencilerimizden Fakülte Birincisi Dicle Helin KARAGÖL'e mezuniyet beratı ile tebrik belgesi Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN trafından takdim edilmiştir. Fakülte İkincisi Melih CAN ve Fakülte Üçüncüsü Eray KARABIYIK ise mezuniyet beratı ile tebrik belgesini Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY'dan almıştır.

Genel mezuniyet töreninde Fakültemiz Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Sera REYHANİ YÜKSEL ve Dr. Öğr. Üyesi Oğuz ERSÖZ de hazır bulunmuşlardır.

Törenin sonunda, fakülte ve meslek yüksekokul birincileri, sahnede yaş kütüğüne Mezuniyet Plakalarını çaktı.
 
Mezuniyet programı, geleneksel kep atma töreni ve toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.