2023-01-23

Fakülte Sekreterimiz İmadettin UZUN ve Özel Hukuk Bölümü Arş. Gör.Oğuz ERSÖZ''den Rektörümüze Tebrik ve Nezaket Ziyareti

Fakülte Sekreterimiz Sayın İmadettin UZUN ve Özel Hukuk Bölümü Öğretim Elemanımız Sayın Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ, Üniversitemiz Rektörlüğüne yeniden atanması dolayısıyla Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Mümin ŞAHİN hocamıza tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Fakülte Sekreteri İmadettin UZUN ve Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ, başta Hukuk Fakültesi'nin kurulması ve faaliyete geçmesi olmak üzere Üniversitemize daha nice büyük değerler katan ve hizmetlerde bulunan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mümin ŞAHİN hocamıza yeni döneminde de başarılar dileyerek, atanmasının Üniversitemize ve şehrimize hayırlı uğurlu olmasını temenni etmişlerdir.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri için Fakülte Sekreteri İmadettin UZUN ve Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ'e teşekkür etmişlerdir.