2021-09-20

Ders Kayıtları ve Seçimleri Hakkında

Değerli öğrencilerimiz,

2021 - 2022 Eğitim - Öğretim Yılı Ders Kayıtları ve Ders Seçimleri işlemlerinde şu hususlara dikkat etmeniz gerekmektedir:

- 1. SINIF öğrencilerimizin ders kayıtları Fakültemiz tarafından gerçekleştirilecektir. Dersleri otomatik olarak atanacaktır. Öğrencilerimizin herhangi bir işlem yapmalarına gerek bulunmamaktadır. Sistemden herhangi bir ders ekleme, çıkarma, kayıt yenileme ya da başka bir işlem yapmamaları önemle rica olunur.

- 2. SINIF öğrencilerimizin ise ders kayıt ve ders seçimlerini danışmanları aracılığıyla yapmaları gerekmektedir. Danışman öğretim elemanlarının kim olduğunu sistemlerinden kontrol ederek Fakülte sitemizin Kurumsal sekmesinden Akademik Personel kısmından erişebilecekleri danışmanlarının mail adresleri kanalı ile onlarla irtibata geçmeleri rica olunur.

Tüm öğrencilerimize 2021 - 2022 Eğitim - Öğretim Yılında başarılar dileriz.

HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI