2021-08-25

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Başarı Notu İle Yatay Geçiş Başvuru Değerlendirme Sonuçları açıklanmıştır.

Kurumlararası Yurt Dışı Başarı Puanı İle Yatay Geçiş Başvuru Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Kurumlararası Yurt İçi Başarı Puanı İle Yatay Geçiş Başvuru Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

* Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

*  Başvurusu kabul edilen öğrencilerimizin  31 Ağustos-2 Eylül 2021 tarihleri arasında 2 adet fotoğraf, kimlik kartı veya nüfus cüzdan fotokopisi ile yatay geçiş yapmalarına engel bir durum olmadığını gösteren kendi okullarından alınmış belgeyi yanlarında bulundurarak Fakültemiz Öğrenci İşlerine Bürosuna şahsen gelerek kesin kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.