2024-08-27

Dekanımız Prof. Dr. Selman KARAKUL Hocamıza Üniversitemiz FBE Taşınmaz Değerleme ve Geliştirme Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Nezaket Ziyareti

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Taşınmaz Değerleme ve Geliştirme Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gökhan UNAKITAN ve Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof.Dr. Duygu BOYRAZ ERDEM, Doç. Dr. Orhan YÜKSEL, Doç. Dr. S. Gökçe CANARSLAN KARAKUL ve Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Feda ARAL, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Selman KARAKUL'a Dekanlık görevine atanması dolayısıyla Dekanlık makamında nezaket ziyareti gerçekleştirmişler ve yeni görevi için tebrik etmişlerdir.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Selman KARAKUL, Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Taşınmaz Değerleme ve Geliştirme Anabilim Dalı öğretim üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etmiştir.