2022-11-07

Tekirdağ Barosu Çocuk Hakları Komisyonu''ndan Dekanımıza Nezaket Ziyareti

Tekirdağ Barosu Çocuk Hakları Komisyonu, Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY'a nezaket ziyaretinde bulunmuştur.

Ziyarette Tekirdağ Barosu Çocuk Hakları Komisyonu Koordinatör Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Av. Arb. Merve İŞBİLEN ile Başkan Yardımcısı Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ yer almıştır.

Ziyarette Fakültemiz Medeni Hukuk Anabilim Dalı Başkanı Sayın Doç. Dr. Sera REYHANİ YÜKSEL ile Fakülte Sekreteri Sayın İmadettin UZUN da hazır bulunmuştur.

Gerçekleşen ziyarette, Fakültemiz ile Tekirdağ Barosu Çocuk Hakları Komisyonu arasında iş birliği olanakları ele alınmıştır.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY, konuklarına teşekkür etmiştir.