2022-11-08

Tekirdağ Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanı, Tekirdağ 1. Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi ve Tekirdağ Cumhuriyet Savcısı''ndan Dekanımıza Nezaket Ziyareti

Tekirdağ Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanı Sayın Hakim Bahattin ARIKAN, Tekirdağ 1. Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi Sayın Hakim Kasımcan SARIKAYA ve Tekirdağ Cumhuriyet Savcısı Sayın Alper ARITAN, Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY hocamızı makamında ziyaret etmişlerdir.

Üniversitemiz öğrenci topluluklarından Fakültemiz öğrencilerinin yer aldığı TNKÜ Hukuk Topluluğu'nun Hakimlik ve Savcılık mesleklerine ilişkin öğrencilerimize bilgi vermek ve onların sorularını cevaplamak amacıyla düzenlenen söyleşi etkinliğine katılmak üzere Üniversitemize teşrif eden Sayın Hakim Bahattin ARIKAN, Sayın Hakim Kasımcan SARIKAYA ve Sayın Cumhuriyet Savcısı  Alper ARITAN, Topluluk öğrencileriyle beraber söyleşi öncesinde Dekanımızla bir araya gelerek karşılıklı fikir alış verişinde bulunmuşlardır.

Görüşmede Fakültemiz Özel Hukuk Bölümü Öğretim Elemanı Sayın Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ de hazır bulunmuştur.