2022-10-21

Fakültemiz Dekanına Nezaket Ziyareti

Sayın Pervin IŞIKSAL, Sayın Avukat ve Yazar Eda Nur IŞIKSAL, Sayın Avukat Sevil ERDOĞAN, Sayın Serap ÇAKIR ve Sayın Avukat Nurşah AKGÜN, Sayın Eda Nur IŞIKSAL'ın söyleşi ve "İlk" adlı romanının tanıtım etkinliğinin gerçekleşmesinin ardından Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY hocamıza makamında nezaket ziyaretinde bulunmuşlar ve Dekanlık görevi için tebriklerini sunmuşlardır.

Ziyarette hazır bulunan Üniversitemiz Tekirdağ Kültür-Tarih-Sanat Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yrd. Sayın Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ'e de pasta kesilerek doğum günü kutlanmıştır.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY, nazik ziyaretleri ve tebrikleri dolayısıyla konuklarına teşekkür etmiştir.