2020-11-29

Ara Sınavlar Telafi Başvuruları Hakkında

NKUZEM sistemi üzerinden 23 Kasım 2020 – 29 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilen 2020-2021 Eğitim - Öğretim Yılı Güz yarıyılı ara sınavlarına sistemsel hata sebebiyle katılamayan öğrencilerimizin, aşağıda belirtilen dilekçeyi (ıslak imzalı olacak şekilde) doldurarak ve yaşadıkları teknik soruna ilişkin fotoğraf, ekran görüntüsü gibi kanıtları ekleyerek hukuk.ogr@nku.edu.tr adresine yollamak suretiyle mazeret sınav talebinde bulunmaları gerekmektedir.

Mazereti kabul edilecek öğrenciler için telafi/mazeret sınavları yapılacaktır. Süresinde, usulüne uygun ve belirtilen adrese yapılmayan müracaatların değerlendirmesi mümkün değildir.

Öğrencilerin talepleri NKUZEM sistemi üzerinden kontrol edilecek olup, gerçek dışı beyanda bulunan öğrenciler için gerekli idari işlem başlatılacaktır.

Öğrencilerimize ilanen duyurulur.

Ara sınav telafi/mazeret başvuru dilekçesi için tıklayınız.