Hukuk Fakültesi
2022-03-21

Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı 2022



 

 

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda "Yetenek Her Yerde" temasıyla Üniversitemiz ev sahipliğinde ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Trakya Üniversitesi paydaşlığında 23-24 Mart 2022 (Çarşamba, Perşembe) tarihlerinde Üniversitemizin Değirmenaltı Kampüsü’nde “Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı” gerçekleştirilecektir.

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Mümin ŞAHİN Hocamızın Trakya Bölgesel Kariyer Fuarına daveti için tıklayınız.

Birçok sektöre ait kariyer fırsatlarının, meslek bilgilerinin ve istihdam süreçlerinin paylaşılacağı ve özel sektröden yüzlerce firma ile kamu sektöründen çeşitli kurumların katılacağı Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı, her bölümden öğrenci ve mezunlar ile bölgede bulunan vatandaşlarımızın katılımına açık organize edilecektir. “Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı” kapsamında düzenlenecek olan etkinliklere ücretsiz bir şekilde katılım sağlanabilecektir.

Her bölümden öğrencilerimize ve mezunlarımıza yönelik yüzlerce firmanın yer alacağı bu kapsamlı fuarda, mezun ve mezun adayları için iş imkanı, öğrenciler için staj imkanı bulabilecekleri bir ortam oluşturulacaktır. Fuara farklı üniversitelerden ve bölgemizden toplam 10.000'den fazla öğrenci ve mezunun katılması öngörülmektedir. 

Öğrencilerimizin Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı kapsamındaki etkinliklere katılabilmeleri için yetenekkapisi.org sitesinden kayıt olmaları gerekmektedir.

Detaylı bilgilere Trakya Kariyer Fuarı (Trakya KAF) sitesinde erişmek için tıklayınız.

Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı etkinlik programına erişmek için tıklayınız.