2021-09-29

Fakültemiz 2021 -2022 Eğitim - Öğretim Yılı Açılış Programı ve Açılış Dersi Gerçekleştirildi.

Fakültemiz 2021 -2022 Eğitim - Öğretim Yılı Açılış Programı ve Açılış Dersi 28.09.2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Açılış dersi, Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Mehmet Nusret BEDÜK hocamız tarafından verilmiştir.

Program, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Orhan KUZU ve öğretim üyelerimizin kendilerini tanıtmaları ve öğrencilerimize hitap etmeleri ile devam etmiştir.

Sunumunu Özel Hukuk Bölümü Araştırma Görevlisi Sayın Oğuz ERSÖZ'ün üstlendiği ve öğrencilerimizin yoğun ilgi ve katılım gösterdiği program ile Fakültemizin 2021 - 2022 Eğitim - Öğretim Yılı yüz yüze başlamış oldu.

Sağlıklı, başarılı ve güzel bir akademik yıl olmasını diler, öğrencilerimize başarılar dileriz.