Hukuk Fakültesi
2022-12-17

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yıllık Dersler Ara Sınav ve Dönemlik-Seçimlik Dersler Final Sınav Takvimi



 

Hukuk Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yıllık Dersler Ara Sınav ve Dönemlik-Seçimlik Dersler Final Sınav Takvimi ve sınav salonları belirlenmiştir.

 

Sınav takvimine ve salonlarına erişmek için tıklayınız.

 

Öğrencilerimizin özellikle aşağıda yer alan hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir:

* Öğrencilerimizin sınıf listesi kısmında yer alan dersliklerin yanında belirtilen öğrenci numaralarına göre ilgili derslikte sınava girmeleri gerekmektedir. Öğrencilerimiz, numaralarının bulunduğu dersliklerde sınava katılacaklardır. Bu nedenle sınavlar süresince öğrencilerimizin öğrenci numaralarına göre belirlenen ve sınav takviminde sınıf listesi bölümünde gösterilen dersliklerde sınava girmeleri için gerekli kontrolleri yapmalarını hatırlatırız.
 
* Öğrencilerimizin sınava girebilmeleri için öğrenci kimliklerinin yanlarında bulunması zorunludur. Öğrenci kimliği yanında olmayanların öğrenci belgesi ile de sınava girebilmeleri mümkündür. Ancak bu durumda da sınav gözetmenlerine belgenin yanında fotoğraflarının da mutlaka yer aldığı bir kimlik (T.C. kimliği, ehliyet vb.) ibraz etmesi zorunludur. Aksi halde sınava kabul edilemez.
 
Öğrenciler tarafından cep telefonlarının sınav süresi boyunca kapalı tutulması ve telefonların masalar üzerinde bulundurulmaması gerekir.
 
Sınavlarınızda başarılar dileriz.
 
HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI